• Login
  • سبد خرید 0

07737263130

نحوه تعمیر استخر بادی


نحوه تعمیر استخر بادی

استخر بادی یکی از محبوب‌ترین تفریحات فصل تابستان میان رده‌های سنی مختلف محسوب می‌شود. برای لذت بردن از استخر بادی آن هم در گرمای سوزاننده تابستان، فرقی ندارد در چه مرحله هستید؛ استخر بادی قطعا یکی از اولویت‌های شما برای خنک‌تر شدن این فصل خواهد‌ بود.

اما پیش یا پس از خرید استخر بادی و هنگام استفاده از آن، با توجه به بافت آسیب‌پذیر و بادی‌ آن همواره این نگرانی وجود دارد که استخر دچار نشتی شود یا در اثر برخورد جسمی تیز، سوراخ شود. چرا‌ که در نگاه اول، استخری که دچار نشتی شود؛ دیگر قابل استفاده نیست و باید با استخر دیگری جایگزین گردد. بدیهی است که خرید یک استخر جدید در چنین شرایط اقتصادی، عملی دور از ذهن است. در این مقاله به بررسی روش‌های اقتصادی و آسان تعمیر استخر بادی می‌پردازیم.

 

انواع استخر بادی

استخر بادی دارای تنوع بسیاری از لحاظ اندازه، حجم گنجایش آب و جنس بدنه است. اما در یک دسته‌بندی کلی می‌توان انواع آن را در دو‌ نوع کودکانه و ویژه بزرگسالان تقسیم کرد.

 

استخرهای بادی ویژه کودکان

استخر‌های بادی کودکان در ابعاد کوچک‌تری تولید می‌شوند و گنجایش آن‌ها نیز کم‌تر است. این استخرها حجم آب کمی می‌گیرند و فشار آبی که باید تحمل کنند کمتر است. مقاومت بدنه نیز در مقایسه با استخر‌های بزرگ که فشار آب زیادی را متحمل هستند؛ پایین‌تر است. این استخر‌ها برای استفاده کودکان طراحی شده و درصورت استفاده بزرگسالان از آن ممکن است دچار نشتی شوند که در این صورت ناچار به تعمیر استخر بادی خواهید شد.

 

استخرهای بادی ویژه بزرگسالان

اما نگران نباشید! شما می‌توانید استخر بادی ویژه بزرگسالان را تهیه کنید. این استخرها، در سه نوع مربع شکل، بیضی شکل و دایره‌ای طراحی شده‌اند که هرکدام از آن‌ها گنجایش آب به خصوصی دارند و ابعاد آن‌ها متفاوت است.

اما بزرگترین نوع آن‌ها تا به امروز دارای طولی 3 متری و عرضی 180 سانتی‌متری است که ارتفاع آن به 60 سانتی‌متر می‌رسد. این ارتفاع بیشترین اندازه‌ ممکن برای استخر بادی است و اضافه شدن به این رقم موجب آسیب رساندن به ساختار آن می شود.

همچنین بیشترین گنجایش آب در این نوع، 1000 لیتر است که به سبب بالا رفتن فشار آب و امکان صدمه دیدن استخر، گنجایشی بیش از این در استخر‌های بادی دیده نمی‌شود. این استخر‌ها اگرچه برای بزرگسالان طراحی شده‌اند؛ اما برای تمام سنین قابل استفاده هستند.

 

از کجا متوجه شویم که استخر بادی قابل تعمیر است؟

تمام انواع لوازم بادی اینتکس، از جمله استخر‌های آن قابلیت تعمیر و ترمیم را دارا هستند. اما تنها زمانی می‌شود دست به تعمیر استخر بادی زد که توسط یک جسم خارجی دچار نشتی شده و سوراخی بر سطح آن ایجاد شده باشد یا دچار مقدار کمی پارگی باشد. البته اگر این سوراخ یا پارگی به مقدار زیاد باشد دیگر قابل تعمیر نیست.

همچنین در صورتی که استخر به وسیله جسمی داغ سوخته و ذوب شده باشد نمی‌توان آن را تعمیر کرد.

 

روش تعمیر استخر بادی

استخر بادی را می‌توان به چند روش تعمیر کرد. اگر شما به دنبال یک روش آسان و موقتی باشید؛ پیشنهاد می‌کنیم آن را به وسیله چسب مایع تعمیر پلاستیک، خمیر دوقلو یا چسب مخصوص کفش تعمیر کنید.

تعمیر استخر بادی به وسیله هر‌کدام از این چسب‌ها اگرچه سریع و آسان است اما آن را برای مدت موقتی ترمیم می‌کند. به علاوه، این روش تنها زمانی کاربردی است که محل نشتی بسیار کوچک و به اندازه یک سر سوزن باشد. اما اگر سوراخ ایجاد شده بزرگتر است؛ می‌بایست آن را به صورت اساسی ترمیم و تعمیر کنید.

برای پنچر‌گیری اساسی استخر بادی، باید این کار را به وسیله چسب تعمیرات اینتکس یا پک تعمیر استخر بادی که شامل یک عدد برچسب (لیبل) و یک عدد چسب مایع ویژه تعمیر استخر است؛ انجام داد. موارد نام‌ برده شده در هنگام خرید استخر بادی، به عنوان یک پک تعمیراتی، جهت تعمیر استخر بادی ، همراه آن حضور دارند اما در صورت نداشتن پک تعمیر اینتکس، امکان خرید آن به صورت آنلاین یا حضوری نیز فراهم است.

همچنین اگر فرصت لازم برای تعمیر استخر خود را ندارید یا نگران عدم تعمیر شدن آن هستید؛ می‌توانید جهت اعمال تعمیرات به صورت اساسی، این کار را به نمایندگی‌های خود شرکت اینتکس بسپارید.

 

پیداکردن محل سوراخ

پیش از این که بخواهید یک روش پنچر‌گیری استخر بادی را انتخاب و اعمال نمایید؛ باید محل نشتی را شناسایی کنید. برای پیدا کردن محل نشتی استخر بادی، مقداری آب و صابون را مخلوط کرده و در سطح استخر پخش نمایید. همچنین می‌توانید این کار را به وسیله مواد شوینده موجود در منزل که خود ایجاد کف می‌کنند نیز انجام دهید. برای سهولت در انجام این‌کار، ماده شوینده یا مخلوط آب و صابون را در یک آب پاش بریزید و بر روی سطح استخر اسپری کنید.

پس از اسپری کردن کف بر روی سطح استخر، اگر ماده شوینده روی محل نشتی هوا قرار بگیرد؛ فشار هوای موجود درون استخر موجب حباب حباب شدن کف می شود. همچنین می‌توانید بخش‌های مختلف استخر را وارد یک سطل آب کنید و استخر را فشار دهید. در این هنگام با ایجاد حباب می‌توانید محل نشتی را شناسایی کنید. پس از پیدا کردن سوراخ ایجاد شده بر سطح استخر، آن را به وسیله یک ماژیک یا خودکار علامت بزنید تا در هنگام تعمیر، جای آن را فراموش نکنید.

 

مراحل پنچر‌گیری استخر بادی

پیش از آن‌که تعمیر استخر بادی را آغاز کنید؛ ابتدا باید محل نشتی را پیدا کرده و سپس مراحل زیر را انجام دهید:

تعمیر استخر بادی به وسیله پک تعمیرات استخر اینتکس

در صورتی که محل نشتی و سوراخ ایجاد شده بزرگ‌تر از یک سر سوزن است و امکان تعمیر آن به واسطه سایر چسب‌های معرفی شده وجود ندارد، مراحل زیر را دنبال کنید.

پس از یافتن محل سوراخ، آب استخر را خالی کرده و اطراف سوراخ ایجاد شده را کاملا خشک کنید تا عاری از هرگونه رطوبت یا چربی و خاک شود. البته اگر محل سوراخ در سطح خارجی استخر قرار دارد؛ نیاز نیست آب آن تخلیه شود. اما در صورتی که هنگام استفاده از استخر به محل نشتی آن پی بردید؛ بهتر است سریعا آب آن را تخلیه کنید تا سوراخ ایجاد شده، به واسطه تحمل فشار آب، بیشتر نشود.

 

استفاده از روش پنچرگیری استخر بادی

اگر قصد استفاده از روش پنچرگیری استخر بادی به وسیله پک تعمیر استخر بادی اینتکس را دارید؛ ابتدا گوشه‌های تیز برچسب را برش بزنید و آن را به صورت یک دایره در بیاورید. چرا ‌که در صورت داشتن گوشه، به مرور گوشه‌ها از سطح استخر بلند می‌شوند و وصله از استخر جدا می‌شود.

سپس چسب قطره‌ای را بر روی برچسب بریزید. سعی کنید مقدار چسب نه خیلی کم و نه بسیار زیاد باشد. البته بهتر است چسب را به وسیله انگشت خیس بر‌روی سطح برچسب و محلی که قرار است وصله شود؛ پخش کنید. اینک به منظور تعمیر استخر بادی ، برچسب را برروی سطح استخر بادی چسبانده و به مدت 24 ساعت یک جسم سنگین را روی آن قرار دهید تا به خوبی محل نشتی را ترمیم کند.

جهت بالا بردن دوام وصله‌ی چسبانده شده، خوب است کمی از چسب قطره‌ای اینتکس را از سطح بیرونی وصله، در اطراف برچسب بریزید و با انگشت خیس آن را پهن کنید. توجه داشته باشید که هنگام چسباندن وصله، استخر حتما در حالت باد شده باشد و باد آن را خالی نکنید. زیرا اگر باد آن خالی شود، برچسب در حالت جمع شده‌ی استخر روی آن قرار می‌گیرد و پس از آن که دوباره باد شود؛ وصله کشیده می‌شود و از سطح استخر جدا می‌گردد.

 

تعمیر استخر بادی به وسیله چسب تعمیر اینتکس

شما همچنین می‌توانید از برچسب تعمیر اینتکس که به صورت تکی عرضه می‌شود نیز استفاده کنید. برای تعمیر استخر بادی توسط برچسب تعمیر اینتکس، پس از پیدا کردن محل نشتی هوا و خشک و تمیز کردن آن، می‌توانید برچسب را در محل مورد نظر قرار داده و به وسیله فشار دست، آن را به خوبی بر‌روی سطح استخر بچسبانید.

 

تعمیر موقتی استخر بادی

روش‌های بالا، روش‌هایی تایید شده توسط تولید کنندگان استخر بادی هستند و بهتر است از همین روش‌ها استفاده کنید. اما در صورتی که برای تعمیر استخر بادی قصد استفاده از روش‌های فوری و موقتی را دارید، لازم نیست مراحل بالا را انجام دهید. کافی است پس از مشخص‌کردن محل نشتی استخر، یکی از چسب‌های گفته شده (چسب مایع تعمیر پلاستیک، خمیر دوقلوی هزار‌کاره یا چسب مخصوص کفش) را به مقدار لازم در محل نشتی بریزید.

سپس انگشت خود را خیس کرده تا به چسب آغشته نشود و به وسیله آن، چسب را در اطراف سوراخ پخش کنید تا از هرگونه نشتی جلوگیری کند. در آخر نیز یک تکه چسب پهن را به مدت چند ساعت بر‌روی آن بچسبانید تا چسب ریخته‌شده خشک شود. در این روش تعمیر استخر بادی حجمی که بر اثر ریخته‌شدن چسب روی سطح استخر ایجاد می‌شود، مانع از نشتی هوای درون آن می‌گردد.

 

بهترین روش تعمیر استخر بادی

اولین قدم در تعیر استخر بادی، شناسایی محل نشت و میزان آسیب وارد شده است. اگر آسیب وارد شده بیش از حد باشد؛ باید برای تعمیر به نمایندگی‌های تعمیر معتبر مراجعه نمایید. در غیر این صورت می‌توانید با روش‌های خانگی مختلف، استخر بادی خود را تعمیر کنید. بهترین روش برای تعمیر استخر بادی، استفاده از پک تعمیر و چسب تعمیر وسایل بادی که به همراه استخر در اختیار شما قرار داده شده است؛ خواهد بود. اما در صورت تعمیر استخر بادی با هر‌کدام از این روش‌‌ها و ایجاد اطمینان از خشک شدن آن، پیشنهاد می‌شود استخر را امتحان کرده تا همچنان نشتی نداشته باشد و از قابل استفاده بودن آن مطمئن شوید.