• Login
  • سبد خرید 0

02166121416

تعمیر تشک بادی


تعمیر تشک بادی

تشک بادی از جمله پرطرفدارترین و کاربردی­‌ترین محصولات بادی هستند که امروزه بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند. تشک‌های بادی دارای ویژگی‌ها و مزایای بسیاری هستند که اکثر افراد را به خود جذب کرده است. مردم معمولا برای استراحت سراغ تشک بادی می‌روند.

از تشک‌های بادی حتی در مسافرت‌ها نیز می‌توانید استفاده کنید زیرا حجم بسته‌بندی آن­ها بسیار کم و وزن آن­ها نیز سبک است و به همین دلیل جابه‌جایی راحت‌تری دارند و در سفر نیز قابل استفاده هستند. درصورت پاره شدن و یا آسیب دیدگی این تشک‌ها، اینتکس امکان تعمیر تشک بادی را فراهم کرده است.

 

مزایا و معایب تشک بادی

تشک‌های بادی بسیار عالی و طبی هستند و می‌توانند بستری نرم و طبی را برای کاربر فراهم کنند، اما با توجه به ویژگی‌های زیاد تشک بادی، این نوع تشک‌ها معایبی نیز دارند که بدنه آن است. آن­ها باریک و آسیب‌پذیر هستند.

تشک‌های بادی معمولاً از بدنه پی‌وی‌سی ساخته می‌شوند که می‌توان آن را یکی از بهترین و با کیفیت‌ترین محصولات برای تولید تشک بادی و سایر محصولات بادی دانست که البته این ماده وزن بسیار بالایی را تحمل می‌کند و خاصیت ارتجاعی بالایی دارد.

ضخامت جنس تشک بادی در بهترین و مستحکم‌ترین بسترها به 0.35 میلی متر می‌رسد، به همین دلیل تماس بدنه با اجسام نوک تیز می‌تواند منجر به سوراخ شدن و پارگی این تشک شود.

برای جلوگیری از آسیب احتمالی به این محصولات بادی، باید از آن خوب مراقبت کنید. این نوع آسیب نه تنها در تشک بادی بلکه در تمامی محصولات بادی دیده می‌شود به همین دلیل نیاز به مراقبت و نگهداری مناسب از سوی فرد دارد. درصورتی که به هر دلیل با نشت هوا از تشک بادی خود مواجه شدید، تعمیر تشک بادی امکان پذیر است‌.

 

انواع تشک بادی

تشک‌های بادی مانند تخت‌خواب‌های معمولی، در تمام اندازه‌های مختلف از جمله تک نفره، دوقلو، یک نفره بزرگ، دونفره بزرگ موجود است. تشک بادی اینتکس با ارتفاع 13 اینچ، 18 اینچ، 20 اینچ و 22 اینچ به فروش می‌رسند و مشتریان همچنین می‌توانند از مدل‌های Twin، Full و Queen سایز انتخاب کنند.

بسته به برند، تشک بادی ممکن است ویژگی‌های منحصر به فردی داشته باشد. ارتفاع برخی از تشک‌ها دو برابر است . اگر از عنکبوت‌ها و دیگر خزنده‌های روی زمین خسته شده‌اید، این نوع از تشک بادی ممکن است برای شما ایده‌آل باشد.

بعضی از تشک‌های بادی امکانات و فناوری خاصی برای راحتی فرد دارند. به عنوان مثال بعضی از تشک‌ها با لمس یک دکمه، کمی باد یا خالی می‌شوند تا تشک با نیازهای بدن شما مطابقت پیدا کند.

بعضی از تشک‌های بادی دارای بالش‌های توکار هستند. تعمیر تشک بادی در هر نوع آن امکان پذیر است.

 

مراحل پنچرگیری تشک بادی

برای روش پنچرگیری تشک بادی ابتدا باید از سوراخ بودن آن مطمئن شوید؛ سپس باید آن را علامت بزنید و با روش‌های مختلف تعمیر، آن را تعمیر کنید. در ادامه به مراحل لازم برای پنچرگیری تشک‌های بادی اشاره کرده‌ایم.

 

مراحل پنچرگیری

تعمیر کردن تشک بادی فقط به چند مرحله و مواد نیاز دارد؛ بنابراین برای تعمیر مراحل زیر را باید طی کنید:

  1. محل سوراخ را پیدا کنید.
  2. سطح را تمیز کنید.
  3. سوراخ را با چسب مخصوص ببندید.
  4. فشار وارد کنید و اجازه دهید تا چسب خشک شود.
  5. تشک تعمیر شده است.

در حالی که این مراحل ساده به نظر می‌رسند، بعضی از آن‌ها پیچیده‌تر هستند. به عنوان مثال، پیدا کردن یک سوراخ کوچک در یک تشک بادی همیشه آسان نیست. تعمیر و وصله کردن سوراخ نیاز به دقت و صبر دارد. در مجموع با انجام این مراحل می‌توانید تشک بادی خود را تعمیر کنید و دوباره روی آن راحت بخوابید.

 

مواد و ابزارهای لازم برای تعمیر تشک بادی

مواد و ابزارهایی که برای روش پنچرگیری تشک بادی لازم است، بدین شرح است:

پاک کننده

صابون ظرفشویی یا مواد شوینده به تمیز کردن ناحیه‌ای که باید وصله می‌شود و نشتی آن را تشخیص می‌دهد کمک می‌کند.

اسفنج یا حوله تمیز کننده

برای تمیز کردن تشک بادی، اسفنج یا حوله را مرطوب می‌کنید. همچنین هنگام تلاش برای یافتن سوراخ به کار برده می‌شود.

دستمال کاغذی

قرار دادن یک دستمال یا حوله کاغذی روی تشک به شما کمک می‌کند تا هوای خارج شده را تشخیص دهید.

پچ کیت سازنده

بسیاری از تشک‌های بادی دارای کیت پچ هستند. به طور کلی، این کیت‌ها حاوی چسب، اپلیکاتور و تکه‌هایی هستند که با مواد تشک بادی شما مطابقت دارند.

چسب پنچرگیری تشک بادی

اگر از کیت پچ استفاده نمی‌کنید، به چسب به عنوان یک روش پنچرگیری تشک بادی نیاز دارید. این چسب قسمت سوراخ شده را تعمیر می‌کند.

شیء تخت و سنگین

پس از اعمال چسب، این شی را روی تشک قرار دهید تا چسب به خوبی بچسبد. استفاده از یک کتاب یا جعبه پر از وسایل سنگین می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

 

پیدا کردن محل سوراخ

درصورت مشاهده نشتی در تشک بادی خود، ابتدا برای تعمیر تشک بادی، از وجود نشتی مطمئن شوید. گاهی اوقات تغییر دما هوا باعث کم شدن باد تشک می‌شود. دوباره تشک را باد کنید و ببینید آیا وضعیت مشابهی رخ می دهد یا خیر. سعی کنید محل نشت را پیدا کنید.

تشک بادی را روی دیواری قرار دهید به طوری که قسمت پایین آن رو به شما باشد، زیرا بیشتر سوراخ‌ها در اینجا پیدا می‌شوند؛ همچنین درزها را بررسی کنید. اگر نشتی گریزان باشد، می‌توانید نشت را احساس کنید. به هوایی که خارج می شود گوش دهید، یا با یک اسفنج صابونی سطح تشک را کف مالی کنید و به دنبال ایجاد حباب باشید تا در جایی که نشتی است ظاهر شوند.

 

نشان دار کردن محل نشتی برای تعمیر تشک بادی

هنگامی که محل نشتی پیدا شد، آن را با یک ماژیک علامت بزنید و آن قسمت را کاملا تمیز کنید. اجازه دهید قبل از ادامه کار کاملا خشک شود.

پس از اتمام این مراحل آماده سازی، چندین تکنیک تعمیر تشک بادی وجود دارد که می‌توانید بسته به شرایط خود یکی از آنها را انتخاب کنید.

از پچ کیت همراه تشک استفاده کنید. کیت های پچ تشک بادی وجود دارد که در صورت امکان، می‌توانید آنها را خریداری کنید.

از چسب حرارتی برای پر کردن پارگی در امتداد درز استفاده کنید. هنگام زدن چسب حرارتی مراقب باشید که نوک تفنگ چسب با تشک تماس پیدا نکند. در غیر این صورت تشک بادی را ذوب می‌کنید و مشکل بسیار بزرگتری خواهید داشت.

 

از کجا متوجه شویم که تشک قابل تعمیر است؟

راهی که می‌توانید متوجه شوید تشک بادی شما آسیب جزئی دیده و قابل تعمیر است، این بوده که قسمت آسیب دیده تشک بادی را پیدا کنید. برای پیدا کردن قسمت آسیب دیده و تعیین اینکه آیا قابل تعمیر بوده با خیر، ابتدا لازم است یک لگن یا وان را با آب پر کنید و تشک بادی خود را قسمت به قسمت در آن قرار داده و آن را فشار دهید.

اگر قسمت سوراخ شده تشک در آب باشد، می‌بینید که حباب‌های هوا در آب تشکیل شده و قسمت آسیب دیده مشخص می‌شود. نکته مهم این است که پس از یافتن و خشک کردن قسمت آسیب دیده، باید آن را علامت گذاری کرده تا بعدا برای اعمال روش پنچرگیری تشک بادی اقدام کنید.

 

روش تعمیر تشک بادی

پس از تشخیص محل آسیب به سراغ برچسب‌های تعمیرات رفته و تکه‌ای از برچسب را به شکل گرد و به اندازه یک سکه برش دهید. برش دادن لیبل به صورت گرد باعث می‌شود لیبل گوشه نداشته باشد تا در هنگام سایش از بدنه جدا نشود، در غیر این صورت ممکن است گوشه‌های تیز لیبل کمی جدا شده و در نهایت با گذشت زمان کنده شود.

می‌توانید قطر برچسب خود را اندازه‌گیری کرده و متناسب با سوراخ‌هایی که ایجاد می‌شود برش دهید که معمولاً می‌توان آنها را با برش‌های سکه‌ای کاملاً پوشاند. بعد از برش نوبت به زدن چسب مخصوص تعمیر تشک بادی به سطح استیکر می‌رسد. مقدار چسب نباید زیاد باشد که بریزد و خیلی کم نباشد که خوب نچسبد.

پس از چسباندن استیکرها باید قطعه تعمیر شده را به مدت 24 ساعت فشار دهید، می‌توانید از وزنه و حتی سنگ برای فشار دادن قسمت آسیب دیده استفاده کنید. بهتر است وزنه را به مدت 24 ساعت روی برچسب بگذارید تا برچسب خوب بچسبد. بعد از این مدت می‌توانید وزنه را بلند کرده و دو بار تشک بادی خود را تست کنید.

تعمیر تشک بادی با چسب مخصوص اینتکس

تعمیر تشک بادی با چسب مخصوص اینتکس کار بسیار ساده‌ای است که خریدار می‌تواند با خریدن چسب اینتکس و پیدا کردن پارگی یا سوراخ، محل را علامت گذاری کرده و هوای داخل تشک بادی را خالی کند. چند قطره چسب مایع روی قسمت آسیب دیده بریزید. در مرحله بعد وصله را به چسب آغشته کنید و روی تشک بگذارید.

حال وزنه سنگینی را که در دسترس دارید به مدت 2-3 ساعت در محل تعمیر قرار دهید تا کاملا فشرده و خشک شود. اگر این مراحل درست باشد حالا تشک بادی شما کاملا سالم است و می‌توانید دوباره از آن استفاده کنید.

 

تعمیر تشک بادی با اینتکس در کوتاه­ ترین زمان

ممکن است که تشک بادی شما به هر دلیلی دچار آسیب بشود و شما صدای نشتی را از تشک خود بشنوید. در صورتی که به تعمیر تشک بادی خود نیاز دارید، می‌توانید این کار را به اینتکس بسپارید. شما می‌توانید با خیال راحت تشک بادی خود را که نشتی پیدا کرده یا آسیب دیده است را به نمایندگی‌های اینتکس در سراسر کشور ارسال کنید و در کوتاه‌ترین زمان تشک خود را سالم تحویل بگیرید.